سیلندر و مارپیچ سازی

سیلندر و مارپیچ سازی

در این مقاله که به همت تیم تحریریه گروه مهندسی و ماشین سازی کشاورز تهیه شده است به بحث سیلندر و مارپیچ سازی می پردازیم. با ما همراه باشید تا اطلاعات مفیدی در این زمینه کسب کنید.

پیرو بحث شناخت سیلندر و مارپیچ و کارایی های آن ممکن است برای عزیزان سوال پیش بیاید سیلندر مارپیچ سازی چگونه است و چه شرایطی دارد؟

با توجه به اینکه در ایران هستن عزیزانی که تخصصی طراحی و ساخت سیلندر و مارپیچ را انجام می دهند ، در داخل کشور و سایر کشور های صنعتی خوب است عزیزان اطلاعاتی در این مورد داشته باشند و ما با تجربه خود در این صنعت اطلاعاتی را در اختیار شما عزیزان قرار میدهیم که امیدواریم مورد پسند شما قرار گیرد و باعث شود انتخاب درستی را انجام دهید.

سیلندر و مارپیچ سازی بر خلاف تصور خیلی از دوستان و همکاران ؛ کار ساده ای نیست و بلعکس کاملا باید مهندسی ساز باشد و علم ساخت این سیلندر مارپیچ را داشته باشند.

سالهای گذشته کسانی بودند که بصورت تجربی و بدون عمل نسبت به فعالیتی که مارپیچ قرار است روی مواد پلیمری انجام دهد اقدام به طراحی و ساخت سیلندر مارپیچ می کردند و هنوزم مشغول هستند، اما باید به این نکته توجه کرد که فعالیت های صنعتی امروز بر پایه دانش بنا نهاده شده است و در کنار تجربه باید دانش و علم مهندسی آن صنعت مخصوصا صنعت سیلندر و ماپیچ سازی را داشته باشیم.

در سیلندر و مارپیچ سازی باید به نکات زیر بسیار دقت کرد:

۱-نسبت طول به قطر مارپیچ L/D

۲- نوع فولاد بکار رفته در ساخت سیلندر و مارپیچ

۳- نوع آبکاری و سخت کاری مارپیچ ها

۴- نوع و طراحی گام ها نسبت به موادی که در سیلندر مارپیچ وارد می شود و در نهایت محصول نهایی.

۵- طراحی سیلندر و آبگردان برای انواع مختلفت تولید

 

سیلندر و مارپیچ سازی

سیلندر و مارپیچ سازی

 

دوستان نکات بالا برای بهترین تولید و پخت مواد بسیار مهم است و عزیزان سازنده که به این نکات در ساخت سیلندر مارپیچ توجهی نمیکنند باعث افت قابل محسوس در پخت و کیفیت مواد و محصولات نهایی ایجاد میشود.

فولاد :

اگر فولاد به کار رفته در سیلندر و مارپیچ مرغوب نباشد سیلندر مارپیچ در تولید و به هنگام فشار دچار شکستگی و یا به اصطلاح دچار بریدگی ماردون میشود.

آبکاری:

در مواد پلیمری هر محصول در هنگام میکس و پخت خواص گوناگون و سختی های متفاوتی دارد برای مثال مواد بازیافتی دارای سایش و خوردگی بالایی است پس سیلندر مارپیچ باید ضد سایش باشد (بای متالیک) که این نوع خاصیت سیلندر ماردون به آبکاری آن مربوط است (این نوع سیلندر ماردون در ایران به ندرت ساخته میشود)

طراحی گام ها:

نکته ای دیگر که در ساخت سیلندر مارپیچ باید مورد توجه قرار گیرد گام های مارپیچ میزان عمق و نوع گام می باشد که در تولید محصولات پلیمری متفاوت می باشد.

طراحی سیلندر و آبگردان:

با توجه به میزان تولید و نوع مواد پلیمری بعضی از مواد در سرعت بالا نیاز به پایین آوردن دمای سیلندر با استفاده از آب می باشد و در بعضی از محصولات این میزان دما بیشتر یا کمتر می باشد ، پس بنا به نوع مواد پلیمری و میزان تولید؛ آبگردان های سیلندر ها متفاوت است.

نکته بعدی در طراحی سیلندر که بیشتر در موارد بازیافت مورد توجه قرار میگیرد این است که برای تولید گرانول به دلیل گازهای موجود در مواد بازیافتی روی سیلندر قسمتی به نام گاز گیر تعبیه می شود که گاز حاصل شده از پخت مواد از آن محل خارج شود که این امر باعث پخت بهتر و بدون حباب مواد میگردد.

با توجه به اینکه گروه مهندسی و ماشین سازی کشاورز با سابقه و تجربه بالایی که در این زمینه و صنعت پلیمری دارد سیلندر مارپیچ هایی که طراحی و ساخته شده با توجه به تمامی نکات بالا می باشد و رضایت مشتری افتخار ماست.

به امید موفقیت برای تمام عزیزان

گروه مهندسی و ماشین سازی کشاورز

اضافه کردن یک نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد